INTERIORS Regional Interiors

Ippudo Vietnam

Merit, F&B Category | BCI Asia Interior Design Awards 2020

The building is a result of a renovation project to convert a two-storey steel structure into a semi-outdoor space. The existing surroundings present an opportunity to create an eventful dining space. Greenery and wooden latticework are used as screens for privacy while allowing for a view. Being the first restaurant of its kind and located in an emerging housing development, Ippudo Vietnam doubles up as a social space for its patrons.

PROVIDING A COMMUNAL PURPOSE
The site at District 7 is an emerging residential area among the rapidly developed and often monotonous high-rise buildings. The designers observed that people’s social needs are often neglected and that most people feel out of place within this development. Ipuddo Vietnam, therefore, aims to provide a communal space.


To read the complete article, register your details above
to be notified once the revamped Construction Plus App is ready!

PROJECT DATA

Project Name
Ippudo Vietnam
Location
Ho Chi Minh City, Vietnam
Completion Date
March 2019
Site Area
640 square metres
Gross Floor Area
840 square metres
Building Height
2 storeys
Client
Pizza 4PS Corporation
Architecture Firm
Takashi Niwa Architects
Principal Designer
Takashi Niwa
Main Contractor
Toan Dinh Company
Images
Hiroyuki Oki